top of page
Inleiding


De Kangoeroe is een kinderopvanginitiatief voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar, bij voorrang kinderen wonend of schoollopend in Kuurne.
De kinderen staan onder begeleiding van 3 gediplomeerde begeleiders. Zowel in de voor- als in de namiddag is er een begeleide activiteit.
 

waar


Opvanghuis De Kangoeroe , gelegen in het sportpark van Kuurne, Boomgaardstraat 166, 8520 Kuurnewanneer


Woensdagnamiddag: einde schooltijd tot 18.00 uur.
Snipper- en vakantiedagen: 07.00 uur tot 18.00 uur.inschrijven


Vooraf inschrijven is noodzakelijk (0477/56 66 75).
Het aantal plaatsen is beperkt tot 28 kinderen.hoe inschrijven?Op zaterdag om 9u stipt kan u uitsluitend online inschrijven en dit voor de eerste 20 plaatsen. Wie online inschrijft, krijgt onmiddellijk een bevestiging via mail (bekijk ook de ongewenste mail) of zijn kind al of niet bij deze procedure is ingeschreven.

Het online inschrijven gebeurt via de website  www.kangoeroekuurne.be  onder het item ‘online inschrijven’
Let wel : dit formulier wordt pas om 9u stipt geactiveerd, dus wanneer u hier op een vroeger tijdstip op klikt, dan zal dit formulier niet openen of kan u er niet in werken.

Het is ook niet mogelijk om plaatsen te reserveren via het contactformulier onder het item ‘contact’, hier wordt geen rekening mee gehouden !

    Onze site kan je best openen met de internetbrowser Google Chrome of Mozilla Firefox.


 

Op woensdag om 19u stipt kunt u dan enkel telefonisch inschrijven op het nummer 

0477/ 56 66 75. ( voor 19u wordt de telefoon niet opgenomen)
Er zal onmiddellijk aan de telefoon kunnen worden meegedeeld of je kind één van de resterende plaatsen in onze opvang invult of als je kind op de reservelijst terecht komt.

 

Mondelinge inschrijvingen of via e-mail of op andere wijze worden niet langer aangenomen!

 

‘Bij annulatie van de reservatie minder dan 7 werkdagen vooraf, zal een forfaitaire vergoeding van € 10,00   per kind /per dag worden aangerekend. Bij annulatie wegens ziekte wordt deze vergoeding kwijtgescholden, mits het voorleggen van een doktersattest.  

 

meer info?Zie huishoudelijk reglement

bottom of page